Leuk dat je me gevonden hebt! Wat zijn "the next stepts" ?

mariskataks
contact bruids kapper

Contactformulier

Leuk dat je me hebt gevonden! Als je nog wilt weten of ik beschikbaar ben op jouw trouwdag, kan je mijn contactformulier invullen. Dan krijg je via de mail te horen of ik nog beschikbaar ben, en of de klaarmaak- en proeflocatie binnen mijn werkgebied valt.

bruidskapsel kapper

Match!

Yess.. we zijn een match!
Mijn portfolio past bij jou. En ik ben beschikbaar op jouw trouwdatum en locatie. Ik ga voor jou een vrijblijvende offerte maken.  Omdat ik maar 1 bruid per dag aan kan nemen, en veel aanvragen krijg, kan ik jouw datum 1 week gereserveerd houden

bruidsjurk brabant

Deal!

Je bent akkoord met de offerte. Ik noteer jouw trouwdatum definitief voor jou. 

trendy bruidskapsel

Voorbereidingen

Je gaat op zoek naar je jurk. Omdat je nu een stijl begint te ontwikkelen,  

kan je nu op zoek gaan naar voorbeelden van looks wat jou mooi lijkt. Deze gaan we uitwerken met de proefsessie op locatie

proefkapsel proefvisagie

Proefsessie

Ongeveer 2 maanden voor je bruiloft  vind de proefsessie plaats. Bij jou thuis, of op een andere locatie. Hier gaan we je bruidskapsel en bruidsvisagie uittesten. Ook bespreken we de planning, en bespreken we de definitieve kosten. De huur van clip-in extensions, of je gasten voorzien van een kapsel en visagie, kunnen er nog bij komen op de factuur.

beauty routine bruid

Laatste voorbereidingen

Voor het beste resultaat kan ik je nog wat verzorgingstips meegeven. Zoals je huid en lippen verzorgen, voor een "smooth skin". De visagie blijft hierdoor beter zitten, en het resultaat is nog "zachter".  Ook is het nodig om je haren twee keer te wassen met shampoo, zonder conditioner. Afhankelijk van jouw haarstructuur, kan ik ook een advies geven over productgebruik, voor extra versteviging, en dus langere houdbaarheid. Very important!

weddingmakeup

Wedding time!

Ik kom op de afgesproken plaats en tijdstip. Ik plan deze ochtend ruim in, zo hebben we tijd genoeg. Als jouw gasten mij ook geboekt hebben, plan ik ze om jou heen. 
Als jouw bruidslook klaar is, ga je je aankleden. Ik wacht tot je jurk aan is, voor de "final touch". Nog even een krul goedleggen, of nog wat extra highlight aanbrengen. En graag maak ik nog gebruik om van jouw mooie bruidslook een foto te maken. Dit vraag ik vooraf aan je of je dit goed vind.

touch up bruid

Touch up

Eventueel bij te boeken. Voor het assisteren bij de fotoreportage. Of wil je een tweede look later op de dag? Dan is de touch up perfect voor jou

Boek je afspraak!